Cum Functioneaza

Platformă de live-streaming  dezvoltată în cadrul proiectului Compas Cultural este un instrument conceput ca un hub cultural online unde filmul, teatrul, literatura și artele vizuale își dau întâlnire.
Platforma oferă spectatorilor interesați acces gratuit la producții culturale românești recente, dar și la o serie de dezbateri cu autorii acestor producții moderate de adolescenții care beneficiază de formare în domeniul managementului cultural în cadrul proiectului.

Filmele și spectacolele de teatru vor fi disponibile pentru vizionare pe homepage-ul site-ului pentru un interval de 24 de ore înainte de dezbaterile programate cu autorii/autoarele acestora.

Discuțiile vor putea fi urmărite în paginile evenimentelor de Facebook și pe pagina de Facebook Bloc Zero.

Pasul 1

Îți faci cont pe platformă

Pentru a putea viziona evenimetele de streaming și de dezbatere incluse în proiect ai nevoie de un cont de utilizator. Îți poți crea unul apâsând butonul Autentificare, din meniu, urmând apoi pașii de înregistrare. Înregistrarea se poate face folosind orice cont de email. Îți alegi un nume de utilizator și o parolă și ești gata pentru următorul pas.

Pasul 2

Vezi evenimente LIVE

Acum ai acces la toate evenimentele noastre de live streaming și de audiție online.

Nu uita că fiecare dintre evenimente are și o parte interactivă care include discuții live cu autorii produselor culturale prezentate în cadrul proiectelor. Găsești link-uri către evenimentele dedicate dezbaterilor live pe Facebook în categoria Evenimente.

Ai o nelămurire sau o întrebare suplimentară?
Scrie-ne și îți vom răspunde cât mai repede cu putință.

  Organizat de::
  Parteneri:
  Cofinanțat de::
  Parteneri institutionali::
  Parteneri media::
  Recomandat de::